PMI Logo

Als wij het niet kunnen,

PMI: vakwerk door kennis en ervaring.

PMI is een compleet installatiebedrijf. Zo compleet, dat we onszelf ook bouwbedrijf mogen noemen.
Elke verbouwing, renovatie, installatie of montage van keuken, woonkamer, badkamer of meterkast, kunt u aan ons toevertrouwen.

Jaren geleden zijn wij begonnen het met het plaatsen van keukens. Het duurde niet lang tot we erachter kwamen dat alleen plaatsen eigenlijk half werk is en dus niet goed genoeg voor onze klanten. Daarom hebben wij onze expertise en vaardigheden uitgebreid. Door deze uitbreiding zijn we uitgegroeid tot vakkundige, ervaren en complete monteurs en installateurs.

Bovendien werken wij met de beste materialen, want anders kunnen wij niet maken wat we beloven. Zo werken wij met producten van VSH voor de aanleg van CV-, drinkwater- en gasinstallaties. Voor uw lichtinstallatie werken wij met verschillende topmerken schakelmateriaal zodat er altijd een model is naar uw smaak. Daarnaast werken wij regelmatig in opdracht van bekende keukenbedrijven.

Ons vakmanschap is niet onopgemerkt gebleven. Vele tevreden klanten hebben wij inmiddels in ons bestand. Ook is ons werk erkend door SEI, mogen wij lid zijn van brancheorganisatie UNETO-VNI en hebben wij het zegelrecht voor stroominstallaties verworven.

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor een verbouwing, dan kunt u stoppen met zoeken. Als u hier uw gegevens achterlaat, nemen wij snel contact met u op om alle mogelijkheden en voordelen met u te bespreken.

DSC0685
DSC0606small
DSC0668small
DSC0655small
DSC0697small

Algemene voorwaarden