PMI: vakwerk door kennis en ervaring.

PMI is een compleet installatiebedrijf. Zo compleet, dat we zelfs mogen spreken van verbouwen in plaats van installeren. Elke verbouwing, renovatie, installatie of montage van keuken, woonkamer, badkamer of meterkast, kunt u aan ons toevertrouwen.

Jaren geleden zijn wij begonnen het met het plaatsen van keukens. Het duurde niet lang tot we erachter kwamen dat alleen plaatsen eigenlijk half werk is en dus niet goed genoeg voor onze klanten. Daarom hebben wij onze expertise en vaardigheden uitgebreid. Door deze uitbreiding zijn we uitgegroeid tot vakkundige, ervaren en complete monteurs en installateurs, die uw bedrijf indien nodig prima kunnen ondersteunen en voorzien van de nodige werkzaamheden.

Uiteraard werken wij met de beste materialen, want anders kunnen wij niet maken wat we beloven. Zo werken wij met producten van het vertrouwde merk VSH voor de aanleg van CV-, drinkwater- en gasinstallaties. Bij het plaatsen of aanpassen van elektrische installaties werken wij met merken als Hager en Haf. Voor het doormeten van groepenkasten gebruiken wij de betrouwbare en hoogwaardige meters van Fluke. Voor het schakelmateriaal gebruiken wij verschillende merken, dus u heeft een ruime keuze. Daarnaast werken wij regelmatig in opdracht van bedrijven die naam hebben gemaakt in de keukenbranche.

Ons vakmanschap is in de branche niet onopgemerkt gebleven. Zo is ons werk erkend door SEI, mogen wij lid zijn van brancheorganisatie UNETO-VNI en hebben wij het zegelrecht voor stroominstallaties verworven.

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor één van uw projecten, dan kunt u stoppen met zoeken. Als u hier uw bedrijfsgegevens achterlaat, nemen wij snel contact met u op om alle mogelijkheden en voordelen met u te bespreken.

Ook voor storingen kunt u bij ons terecht. Onze storingsdienst staat altijd voor u klaar! Handig als u zelf geen storingsdienst heeft.